Chevy en Jeep, 2 knappe kerels!

Chevy en Jeep. Twee hele leuke lieve en prachtige polydactyl Main Coons.

Chevy is een jaar oud, Jeep een half jaar en vanaf de eerste dag dat ze elkaar ontmoetten dikke vrienden van elkaar. Wat was het leuk hen voor de camera te hebben!

2 Shoots- in 1: eerst buitenfoto's gemaakt in hun verblijf in de tuin.  Bazin Diane heeft ze soms wat aangestuurd, maar ik heb vooral geprobeerd ze in vrije situaties te kieken. En dat is goed gelukt!

 

Later een mini fotostudio in de huiskamer opgezet met een mooie petrolkleur als achter- en ondergrond en ook daar lieten de mannen zich van hun beste kant zien (soms gewoon de achterkant.. het blijft een kwestie van geduld, en kat heeft meestal eigen plannen...). Wat een mooie foto's heb ik mogen maken en wat is het dan thuis moeilijk om de allermooiste plaatjes uit te zoeken om te bewerken! 

Het resultaat mag er zijn, zowel Diane als ikzelf kijken er met plezier naar!