Bovenstaande foto hangt levensgroot aan de muur!

Een echt Anton Pieckplaatje!

 

 


“Spontaniteit en humor van Sandra breken het ijs, waardoor je samen met je paarden een relaxte sfeer krijgt, tijdens de fotoshoot. Ze blijft rustig en heeft leuke ideeën om je net even anders met je paard te fotograferen! Ik heb nu foto's van mijn paarden die heel bijzonder zijn. Ik heb genoten van onze shoot en kan Sandra zeker aanraden als dierenfotograaf. 

Margje Tiesema

"Heerlijke ochtend beleefd met Sandra op een schitterende locatie.

Via een vriendin hadden we deze fotoshoot gewonnen en het was misschien wel onze laatste kans om samen op de foto te gaan met onze lieve schat.

Sandra heeft dit in een prachtige omgeving op zeer natuurlijke wijze weten vast te leggen.

Precies zoals wij gehoopt hadden is het eindresultaat ook geworden.

Ondanks dat we nog hopen een tijdje van onze lieve schat te mogen genieten zijn we Sandra dankbaar dat ze dit op de gevoelige plaat heeft vastgelegd.

Door haar kennis van dier en fotografie is zij zeker een aanrader.

Frank, Jans en Fleur 


"Ik ben altijd blij met super mooie foto's van Sandra die ze gemaakt heeft van mij honden. 

Sandra is goede dieren fotograaf.

Ana Kripak

 

"Eind 2018 heb ik Sandra ontmoet, maar ik had daarvoor al mooie foto's gezien die zij had gemaakt. Dat was de reden om haar te vragen voor een fotoshoot van mijn eigen honden. Toen ik de foto's te zien kreeg was ik wel heel blij. Prachtige foto's van de honden zoals ze zijn, spontane foto's van de hond in actie. Maar ook mooie portretten wanneer ze even rustig waren. En daar tussen waren er foto's wat interactie liet zien tussen hond en eigenaar, dat vond ik wel heel knap wat ik ga niet graag op de foto!

En je merkt het meestal ook niet wanneer Sandra aan het "schieten" is.

Omdat de honden foto's mij zo goed bevielen heb ik Sandra gevraagd om foto's te maken van onze katten. Waar de honden her en der op locatie gingen voor een "shoot", was dat niet aan de orde voor de katten.

Dus is Sandra twee keer bij ons thuis geweest om de katten te fotograferen. De eerste keer was op een natte herfst dag, dat hebben wij opgelost door een "studio" te bouwen in de keuken. Ik de tafel, Sandra wat doeken en een standaard mee - en voilà een studio! Gelukkig heeft Sandra heel veel geduld met de dieren tijdens het fotograferen, zelfs met de katten die het liefst hun eigen ding willen doen en niet echt luisteren naar "af en blijf". Wij hebben echt hele mooie foto's gekregen.

Later, in de zomer, is Sandra nog een keer langs geweest met haar camera. Toen hebben wij weer een studio gemaakt, met een achtergrond in een andere kleur, en wij gingen ook naar buiten (in de grote kattenren) om foto's te maken.

Wij hebben nu meerdere prachtige foto's van onze huisdieren, en als bonus ook mooie foto's waar wijzelf op staan!

 Wij gaan zeker vaker bij Sandra aankloppen wanneer wij recente foto's willen hebben - het is toch fijn om van elke levensfase van je dier mooie foto's te hebben.

Diane Huismans 

"Fotoshoots met de honden en Sandra zijn altijd leuk!

De foto’s vertellen echt een verhaal.

Sandra fotografeert niet alleen honden, maar ook paarden, katten, andere dieren en ook kinderen op een professionele manier, altijd in goed overleg over wensen en locatie.

Neem maar eens een kijkje in haar portfolio!

Wilma Amesz 


“Sandra heeft voor mij mijn eerste zelf gefokte nestje met 7 weken gefotografeerd waar ik haar enorm dankbaar voor ben. Ze was hiervoor speciaal helemaal naar mijn woonplaats in Lelystad gekomen en de fotoshoot vond plaats op onze hondenschool. Het was een hele uitdaging om alle 9 pups er leuk op te krijgen maar het is gelukt en ben er enorm blij mee.

Carline Westerhuis


"Sinds wij fokken met onze Australian Shepherds is Sandra onze vaste huisfotograaf. Daarnaast zijn we met onze hondjes meerdere keren de hei op geweest, voor foto's op onze website www.tearaways.nl. Sandra weet de honden altijd op hun mooist vast te leggen, waarbij het karakter in de foto's naar voren komt.

Ben en Hilde Wolters


“Een fotoshoot bij Sandra is ongedwongen foto’s maken, het vastleggen van vriendschap, het maken van herinneringen! Fantastische foto’s van mens en dier!

 Petra Roeland

 

Dankjewel Sandra! 🥰 Blue heeft genoten, maar ik zelf ook.

Het was een hele fijne ervaring omdat je zo goed rekening hield met mijn oude Blue. Wat hij fysiek aan kon en mentaal nog wou doen zat een verschil in, hier speelde je goed op in en dit hield je goed in de gaten. Alles draaide om Blue en zijn welzijn. In korte tijd heb je  prachtige foto’s kunnen schieten en hem kunnen vastleggen als een koning. Nogmaals, dankjewel! 🍀

Joyce Muschter

Dankzij een cadeaubon voor een x aantal foto's kwamen we met Sandra in contact.

De afspraak was snel en soepel gemaakt en het weer bleek ook mee te zitten in maart.
Sandra wist een super mooie locatie in de buurt waar we elkaar zouden ontmoeten met onze honden erbij.
Er werden vele foto's gemaakt van ons en ook van de honden op diverse plekken in het betreffende gebied.
Het werd een leuke, zinvolle en gezellige middag met elkaar, afgesloten met een kopje koffie.
Binnen een week kregen we 20 fantastische foto's via de mail.
Dank voor deze dag en het resultaat Sandra.
Margreet en Arthur  v.d. Zijden  

Ik heb een zeer leuke middag ervaren samen met Sandra, bij mij in de omgeving, om de foto's te schieten voor mijn website. Heerlijk ontspannen en ontzettend veel gelachen. Het resultaat van de foto's zijn dan ook heel beeldend voor de fijne sfeer het zijn echt topfoto's geworden! Ik ben er zeer blij mee! Dankjewel hiervoor!

Bianca Schrotenboer

“Via een vriendin wist ik van Sandra’s prachtige fotoshoots. Sandra neemt alle tijd, is de rust zelve met mens en hond en luistert heel goed naar wat je wensen zijn. Ze ziet de momenten heel goed en de foto’s worden daardoor heel puur en zoals de honden zijn. Niet gemaakt of geforceerd. Ik heb een hele fijne dag gehad met Sandra en mijn honden en toen de foto previews kwamen was ik gewoon even stil…. Zo prachtig en zo goed “zoals ze zijn” vastgelegd. Dat zijn de dingen die je altijd koestert!! Mooie momenten. En of ze nu snel groeien als pup of oud worden, het is echt een aanrader om Sandra te bezoeken voor een shoot!! Ik ga zeker nog vaker.

Hilde van der Heijden


“Al meerdere fotoshoots gedaan bij Sandra. Ze neemt alle tijd en vraagt altijd wat je wensen zijn. Het zijn altijd stuk voor stuk prachtige foto's. Een echte aanrader!

Daniëlle Slinger


"Ik vond de fotosessie ontzettend leuk.

Sandra is een ontzettend lieve geduldige vrouw die zelfs onze stuiterbal prachtig heeft gefotografeerd! Ze luistert en kijkt goed, waardoor zij precies wist wat wij graag wilden en zijn dus nog steeds ontzettend blij met de muurcirkel met een mega vrolijke Mees!

Dank je wel lieve Sandra !

Karin Sloos


"Sandra is een fotograaf die haar vak echt goed verstaat! Ze heeft oog voor het juiste moment en je hebt als ruiter amper door dat ze aanwezig is. Daarnaast is ze rustig en relaxed en heeft goede ideeën en tips. Echt een aanrader! 

Diana van der Wal  


"Iemand nodig voor een mooie fotoshoot, ik weet wel iemand!!!

Altijd prachtige plaatjes, zo mooi!!! Foto's die je graag krijgt en graag laat zien aan anderen, in de hoop dat ze er ook zo van genieten!

Bedankt lieve Sandra!

Beeuwke de Bruin


"Onlangs wederom met Sandra op pad geweest met mijn hondjes. Ongedwongen sfeer, mooie locaties, tel daar een dosis humor bij op en je hebt een geslaagde fotoshoot met als afsluiting de prachtige foto's als herinnering. Ook in de winter een fotoshoot gedaan en dat zijn prachtige actie foto's geworden, bekijk de foto's in haar portfolio onder het kopje "Australian Shepherds / Bram en Beer.

Zeker een aanrader! 

Evert Kuperus


“Sandra kan hele mooie foto’s maken, en neemt daar dan ook echt de tijd voor. Ook heeft ze veel geduld voor het maken van mooie foto’s. Na het maken van de foto’s kan ze dit eventueel nog heel mooi bewerken indien dat nodig is. Verder is het een fijne fotograaf om foto’s te laten schieten! 👍

Hiske van der Meer