Een toevallige ontmoeting levert prachtige foto's op!

Als je de hond uitlaat kom je van alles tegen!

Ik ken zo'n beetje iedereen in de buurt, maar Diana  en ik hadden elkaar nog nooit  gesproken en wat een mazzel dat we dat deze keer wel deden!

Diana wilde met haar paard Isabeau wel een keertje op de foto en wat was dat genieten. 

Zo netjes en relaxt was dit duo aan het trainen. Een lust voor het oog en binnen de kortste keren was heel wat moois geschoten!

Het resultaat mag er zijn!

En wat een toeval...een paar weken later kom ik iemand tegen bij het tuincentrum...praatje, praatje...: was jij dat die die foto's van Diana gemaakt hebt? Kun je van mij ook? En zo stond ik een paar dagen weer in de rijbak van Diana foto's te maken. Superleuk!

 

https://dressuurstaldianavanderwal.nl

Wat een geweldig duo is dit!