Wat zijn ze leuk, die zweedse herders!

Het leven zit soms raar in elkaar.

Wordt je gevraagd om foto's te maken van een wandeling van de Vereniging van Vrienden van de Västgötaspets, krijg je door omstandigheden ook de taak om de groep te begeleiden. Dubbelop dus. En met plezier gedaan.

Zeker op een van mijn meest favoriete locaties in de buurt.

De hondjes vonden het best spannend, met z'n allen op pad en lieten dat op de parkeerplaats luidkeels horen.

Maar na 100 meter vond iedereen het gewoon leuk en relaxt. Lekker de benen strekken, snuffelen in de hei en spelen met elkaar.

Wat bleven ze goed in de buurt van hun baasjes. Niet één die z'n neus achterna ging en verdween. Ook niemand nam een duik in het meertje ( dat ben ik wel anders gewend als aussiebezitter...).

Op zo'n manier is een wandeling begeleiden een fluitje van een cent!

De baasjes hadden het best naar hun zin. Altijd leuk om op pad te gaan met mensen die een hondje van hetzelfde ras hebben.

Er werden heel wat ervaringen uitgewisseld. 

Het feit dat er een hondenras is met een vereniging die bestaat uit louter vrienden van het ras is een prachtig initiatief. De naam vertelt alles.

Belangstelling? Kijk op de website: https://www.vriendenvandevastgotaspets.nl/

Er was ook nog tijd om alle hondjes op de kiek te zetten. Wat zijn ze fotogeniek en geboren modellen! Zo op het eerste gezicht lijken ze sprekend op elkaar, maar als je de foto's goed gaat bekijken zie je wel degelijk de verschillen in kleur, aftekening en mimiek.

Iedereen bedankt voor de fijne middag!