Dressuurclinic met fotograaf 2!

Yes! We did it again!

Wegens het succes van de vorige keer dressuurclinic met fotograaf hebben we deze afgelopen vrijdag 15 september nogmaals gedaan.

Wat hebben we met elkaar weer een heerlijke, zonnige en gezellige dag gehad. Er werd veel geleerd, vooral door de paarden; deze keer waren twee friese merries aanwezig die nog nooit eerder op een vreemde locatie getraind hadden, maar wat deden ze het goed!

Vol vertrouwen met hun ruiters door de bak. Makkelijk werd het ze niet gemaakt, want op het boerenbedrijf van de man van Diana is het oogsttijd, dus de hele machinerie kwam voorbij met het nodige lawaai.

Helemaal leuk was het dat twee paarden nogmaals voor foto's kwamen: Famous en Magnum. Ik had ze een paar maanden niet gezien, maar wat een vooruitgang hebben ze gemaakt. Complimenten  baasjes!

Zoals gebruikelijk was Diana in topvorm en wist haar klanten weer een hoop mee te geven. Tips voor wedstrijdruiter: hoe maak ik van een 6 een 7? Wat is het goede moment om aan dacht te vragen van je paard? Hoe doe je dat? De fijne kneepjes van het vak kun je van haar zeker leren. 

Ook ondergetekende steekt er het nodige van op. Jammer dat ik zelf geen paard meer heb! Hoewel, paarden fotograferen is ook super om te doen!

Lieke en Hester

Germien en famous

femke en navito

lobke en hunter

berber en magnum

hanna en roana

lysanne en meintsje